Wij laten de techniek spreken…

Bij EIV laten we zoveel mogelijk de techniek spreken. We zijn een no-nonsense elektrotechnisch bedrijf dat voor zijn klanten steeds een maximale return on investment nastreeft. Binnen een brede waaier aan industriële sectoren werken we zowel rechtstreeks voor de eindklant als in opdracht van industriële machine- of installatiebouwers.

Geert Verstraete als ‘meewerkende zaakvoerder’

Het liefst loopt stichter en zaakvoerder Geert Verstraete in zijn werkbroek en T-shirt rond zodat hij in het werkatelier ‘hands on’ mee kan werken aan de lopende elektrotechnische projecten.

Het is zijn passie voor elektrotechniek die in 1996 leidt tot de opstart van een eigen bedrijf. Daarvoor vergaarde hij al meer dan veertien jaar ervaring in de automatisering van industriële installaties en machines.

Sterke speler, flexibele klantenservice

Sinds de oprichting groeide EIV uit tot een volwaardig elektrotechnisch bedrijf met een vijftiental elektrotechnici en een lange lijst van geslaagde industriële automatiseringsprojecten. Samen met hun volledige team staan projectengineer Bart De Vriendt en Geert Verstraete in voor de inhoudelijke opvolging van elke opdracht.

Deskundig in tal van industriële sectoren

EIV werkt voor tal van uiteenlopende industriële sectoren waaronder de betonindustrie, veevoeders, automotive, bouw, chemie, drukkerijen, kunststofindustrie, milieutechnologie, petrochemie, staalindustrie, recyclage, voeding,….

Loyale en transparante projectpartner

EIV hecht bijzonder veel belang aan een loyale, open en eerlijke samenwerking met zijn projectpartners en de eindklant. Wij willen binnen elke samenwerkingsvorm een professionele partner zijn die meerwaarde biedt door proactief mee te denken vanuit onze expertise: industriële automatisering.

Actief in heel Vlaanderen met de Gentse kanaalzone als thuisbasis

Met sinds 2004 een eigen werkatelier in Wondelgem (deelgemeente van Gent) beschouwen we de Gentse kanaalzone als onze thuisbasis. Het spreekt voor zich dat we de voorbije jaren al tal van projecten realiseerden in de Gentse regio en bij uitbreiding in heel Oost- en West-Vlaanderen.

We zijn evenwel actief in heel Vlaanderen. Elk automatiseringsproject – ongeacht de locatie – waar elektrotechniek nodig is om industriële machines of installaties efficiënt te laten functioneren, interesseert ons.

Interesse in een elektrotechnisch bedrijf met vele jaren ervaring?

We nodigen je graag uit in ons werkatelier in Gent (Wondelgem).
Zaakvoerder Geert Verstraete geeft je graag persoonlijk een rondleiding.

Maak hier je afspraak