Stuurborden die uitblinken in orde en netheid

Zowel op basis van onze eigen elektrotechnische engineering als in opdracht van derden verzorgen wij de volledige bordenbouw voor industriële installaties en machines. Deze service omvat het bouwen van compleet nieuwe stuurborden en schakelkasten voor industrie, het vervangen van bestaande schakelkasten of het aanpassen van verouderde stuurborden. Onze stuurborden en schakelkasten onderscheiden zich door een kwaliteitsvolle afwerking wat neerkomt op orde, netheid en systematiek.

Alle soorten stuurborden voor industrie

Onze elektrotechnici specialiseren zich in het samenstellen van:

  • Conventionele distributieborden
  • Procesborden met PLC’s
  • Eventuele tussenkasten

Ook ATEX-gecertificeerde stuurborden (‘intrinsiek veilig’) voor explosiegevoelige omgevingen behoren tot onze mogelijkheden.

Onze kwaliteit voor bordenbouw zie je meteen

Kenners die onze stuurborden en schakelkasten zien, merken meteen het verschil. Wij hechten bijzonder veel belang aan een kwaliteitsvolle afwerking.

  • Elk stuurbord dat het atelier van EIV verlaat, kenmerkt zich door een ordelijke, systematische opbouw en een perfecte labelling. Elk stuurbord wordt tijdens de fase van de elektrotechnische engineering perfect gedocumenteerd met de nodige schema’s.
  • Vooraleer we een stuurbord installeren bij de eindklant, zetten we het in ons atelier op spanning voor een grondige kwaliteitscontrole.
  • Onze elektrotechnici volgen bij de bedrading van het stuurbord stipt de AREI-wetgeving en de EMC-richtlijnen.

Op zoek naar een elektrotechnisch bedrijf voor bordenbouw?

We nodigen je graag uit in ons werkatelier in Gent (Wondelgem).
Hier zie je met eigen ogen hoe wij elk stuurbord vakkundig samenstellen.
Maak hier je afspraak.