In Gent nood aan een specialist voor turnkey automatisatie projecten?

Ben je in de regio Gent op zoek naar een partner voor turnkey automatisatie projecten? Dan ben je bij EIV aan het juiste adres. Al sinds 1999 specialiseren wij ons in alle mogelijke opdrachten voor elektrotechniek. Ook turnkey automatisatie projecten voor bedrijven uit de regio Gent behoren tot ons dienstenpakket. Naast turnkey automatisatie projecten richten wij ons vanuit onze vestiging in Gent ook op deelopdrachten inzake elektrotechnische engineering, bordenbouw en elektrotechnische werfuitvoering. Wij staan voor onze klanten 24/7 paraat om in te grijpen bij pannes en defecten.

Nood aan een partner in de regio Gent voor turnkey automatisatie projecten? Contacteer EIV. We nodigen je graag uit in onze vestiging in Wondelgem (Gent) zodat je met eigen ogen onze mogelijkheden en kwaliteiten ziet.

Wanneer je bestaande industriële installatie of machine zijn beste tijd achter de rug heeft, is een upgrade of volledige vernieuwing aan de orde. Ook voor nieuwe industriële machines of installaties op maat kan je op ons rekenen.

Wij nemen vanuit onze vestiging in Gent de volledige verantwoordelijkheid over turnkey automatisatie projecten. Daarbij werken we voor uiteenlopende soorten machines of installaties in een brede waaier aan industriële sectoren.

Hoe realiseren wij turnkey automatisatie projecten in Gent en omstreken?

  • We starten met het basisconcept
    Alle turnkey automatisatie projecten in de regio Gent of omgeving starten met de eerste conceptontwikkeling. Op basis van je behoeftes werken we een concept uit. Daarbij streven we via technische innovatie naar een maximaal rendement van je nieuwe of bestaande machine of installatie.
  • Elektrotechnische engineering en verdere uitwerking
    Afhankelijk van het specifieke project schakelen wij ook een gespecialiseerde machine- of installatiebouwer in voor het mechanische gedeelte. Wij blijven de hoofdverantwoordelijke en nemen met eigen vakmensen de elektrotechnische engineering op ons. Ook de programmatie van PLC, SCADA en HMI nemen we voor onze rekening. Datzelfde geldt voor alle displays, pc’s,…
  • Uitvoering
    De uitvoering start met de voorbereiding van alle schakelkasten en stuurborden in ons atelier. Als bordenbouwer blinken we uit in orde, systematiek en netheid. De machine- en installatiebouwer realiseert het mechanisch gedeelte, wij staan in voor de elektrotechnische werfuitvoering.

Nood aan een partner in de regio Gent voor turnkey automatisatie projecten? Maak je afspraak met EIV.