Op zoek naar een PLC programmeur in Gent?

Al sinds 1999 specialiseert EIV uit Gent zich in industriële automatisatie. Wanneer je in de regio Gent op zoek bent naar een ervaren PLC programmeur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast PLC programmeur voor de regio Gent vervullen we graag nog tal van andere taken voor je industrieel automatiseringsproject. Zo kan je de elektrotechnische engineering, de bordenbouw en de elektrotechnische werfuitvoering aan ons toevertrouwen.

Op zoek naar een gespecialiseerde PLC programmeur in de regio Gent? Contacteer EIV uit Wondelgem. Wij bieden een totaalservice voor industriële automatisatie.

EIV staat onder leiding van zaakvoerder Geert Verstraete. Dit elektrotechnisch bedrijf uit Gent beschikt over een team van een vijftiental elektrotechnici. Ook de nodige PLC programmeurs zijn ter beschikking. Samen realiseren wij industriële automatiseringsprojecten voor bedrijven uit een brede waaier aan industriële sectoren.

In Gent nood aan een PLC programmeur en meer?

Is je bestaande industriële installatie of machine aan vernieuwing toe of heb je nood aan een nieuwe industriële machine of installatie? Naast PLC programmeurs beschikt EIV uit Gent over een compleet team om een volledige industriële automatisatie tot een goed einde te brengen. Wij staan open voor elke mogelijke samenwerkingsvorm of opdracht, klein en groot.

Hoe pakken wij een automatiseringsproject aan?

Bij een industrieel automatisatieproject starten wij met de eerste conceptontwikkeling. Zo werken we een voorstel uit voor een nieuwe industriële machine of installatie die uitblinkt in rendement en je gegarandeerd een extra concurrentievoordeel oplevert.

Daarbij nemen wij de volledige elektrotechnische engineering op ons.

Op vlak van hardware verzorgen onze eigen vakmensen de volledige bordenbouw, bedrading, bekabeling, pc’s, displays,… Onze programmeur PLC van EIV uit Gent neemt vervolgens de programmering van de PLC’s, SCADA en HMI op zich. Ook voor koppelingen met je ERP- of MES-software kan je op ons rekenen.

Realisatie op het terrein

In samenwerking met een aannemer voor de civiele werken en een machine- of installatiebouwer voor de eventuele mechanische werken staan wij bij de werfuitvoering in voor het volledige elektrotechnische gedeelte.

Nood aan een PLC programmeur in Gent of omgeving? Contacteer EIV uit Wondelgem.