In Gent nood aan PLC automatisatie?

Als je in Gent op zoek bent naar een specialist in PLC automatisatie, dan ben je bij EIV aan het juiste adres. Wij specialiseren ons al sinds 1999 in automatisatie van onder andere PLC. Vanuit onze thuisbasis in Gent voeren wij industriële automatisatieopdrachten voor een brede waaier aan industriële sectoren. Je kan ons flexibel inschakelen voor totaalopdrachten, de elektrotechnische engineering, bordenbouw en/of elektrotechnische werfuitvoering.

Nood aan PLC automatisatie in de regio Gent? Contacteer EIV uit Wondelgem. Je mag rekenen op een flexibele totaalservice voor industriële automatisatie

EIV werd in 1999 opgericht door de ervaren elektrotechnieker Geert Verstraete. Inmiddels groeide het bedrijf uit tot een team van een vijftiental specialisten. Onder andere voor de volledige regio Gent voeren zij opdrachten uit voor PLC automatisatie en andere industriële automatiseringsprojecten. EIV werkt rechtstreeks voor industriële klanten en in opdracht van industriële machine- en installatiebouwers.

In Gent behoefte aan PLC automatisatie?

Naast PLC automatisatie in Gent kunnen wij nog veel meer voor jou betekenen. Is je bestaande industriële installatie of machine verouderd en aan vervanging toe? Wil je een nieuwe industriële machine of installatie op maat laten installeren? Schakel dan EIV in als eindverantwoordelijke voor het volledige automatiseringsproject.

Hoe realiseren wij een industrieel automatiseringsproject?

Elk project start met de eerste conceptontwikkeling. Daarbij vertalen wij jouw behoeftes in een industriële machine of installatie op maat. Door middel van innovatie werken we een machine of installatie uit die uitblinkt in een hoog rendement en jouw bedrijf een extra concurrentievoordeel oplevert.

Voor het eventuele mechanische gedeelte werken we samen met een geselecteerde machine- of installatiebouwer. De civiele werken vertrouwen we onder onze coördinatie toe aan een vertrouwde aannemer.

Naast de coördinatie verzorgt EIV met eigen vakmensen het elektrotechnische verhaal. Dit omvat de bouw van alle schakelkasten en stuurborden, de bedrading, de bekabeling, alle displays, pc’s,… Daarnaast doen wij voor bedrijven in Gent en omstreken ook de automatisatie van PLC, SCADA en HMI. Tenslotte leggen wij, indien gewenst, koppelingen met je ERP- of MES-software.

Voor de regio Gent zoek naar een specialist in PLC automatisatie? Contacteer EIV uit Wondelgem.