In de regio Gent op zoek naar een specialist in industriële elektriciteit?

Ben je in de regio Gent op zoek naar een specialist in industriële elektriciteit? Elektrotechnisch bedrijf EIV uit Wondelgem (Gent) specialiseert zich al sinds 1999 in alle mogelijke opdrachten voor industriële elektriciteit. Met een 24/7 service staan wij bij pannes graag voor je klaar. Daarnaast kan je op ons rekenen voor volledige industriële automatisatieprojecten, elektrotechnische engineering, bordenbouw én elektrotechnische werfuitvoering.

In de regio Gent op zoek naar een specialist in industriële elektriciteit? Contacteer EIV. Wij nodigen je graag uit in onze werkplaatsen. Zo zie je meteen welke kwaliteit wij afleveren.

Geert Verstraete richtte in 1999 EIV op. Inmiddels groeide dit bedrijf, met vestiging in de haven van Gent, uit tot een totaalpartner voor industriële elektriciteit.

EIV beschikt over een ervaren team van tien elektrotechnici voor alle mogelijke opdrachten inzake industriële elektriciteit. In Gent en omstreken realiseerden wij al tal van projecten voor uiteenlopende industriële sectoren.

Wij staan flexibel open voor elke mogelijke samenwerkingvorm, rechtstreeks voor de industriële eindklant of in onderaanneming voor machine- en installatiebouwers. Ook voor volledige industriële automatisatieprojecten kan je bij ons terecht.

  • Eerste conceptontwikkeling
    Projecten van nieuwe industriële machines en installaties of het upgraden van bestaande machines en installaties, starten steeds met de initiële conceptontwikkeling. Daarbij zoeken we via technische innovatie steeds naar een optimaal rendement.
  • Uitwerking op papier
    Wanneer het basisconcept op punt staat, nemen wij de volledige elektrotechnische engineering op ons. Voor het mechanisch gedeelte werken we samen met een machine- of installatiebouwer.
  • Realisatie
    Voor de realisatie houden wij de bordenbouw en de elektrotechnische werfuitvoering in eigen handen. De machine- of installatiebouwer zorgt voor het mechanisch gedeelte. Wanneer er civiele werkzaamheden nodig zijn, schakelen we hiervoor een gekende aannemer in. Elk industrieel project wordt volledig gebruiksklaar opgeleverd.

Na de oplevering staan wij voor alle vragen over industriële elektriciteit in Gent en omstreken dag en nacht, zeven dagen op zeven paraat.

Een flexibele partner nodig voor industriële elektriciteit in Gent? Maak je afspraak met EIV.