In de regio Gent op zoek naar een partner voor industriële automatisering?

EIV uit Gent specialiseert zich sinds 1999 in industriële automatisering. Zowel voor totaalprojecten inzake industriële automatisering als het elektrotechnische gedeelte kan je bij ons terecht. Bij een totaalproject zijn wij het enige aanspreekpunt voor de klant. Onze referentielijst bevat tal van projecten voor industriële automatisering in de ruime regio rond Gent. Wij beschikken over een uiterst vakbekwaam team om elke uitdaging op vlak van elektrotechnische engineering, bordenbouw als werfuitvoering aan te gaan .

Nood aan een betrouwbare partner voor industriële automatisering in de regio Gent? Maak een afspraak met EIV uit Gent.

In opdracht van industriële klanten die nood hebben aan nieuwe of vernieuwde industriële machines of installaties, zorgen wij voor een totaaloplossing. Onze referentielijst voor totaalprojecten inzake industriële automatisering bevat talrijke projecten uit Gent en omliggende regio’s.

EIV werd in 1999 opgericht door Geert Verstraete. Sinds enkele jaren hebben wij onze vestiging in Wondelgem. Dit biedt ons de ideale thuisbasis om de volledige haven van Gent te bedienen met een totaalservice voor industriële automatisering. Wij werken voor klanten uit een brede waaier van industriële sectoren.

  • Wat omvat onze service voor industriële automatisering?
    Onze dienstverlening start met de allereerste conceptontwikkeling. Daarbij gaan we met innoverende oplossingen op zoek naar een maximale efficiëntie van je nieuwe of vernieuwde industriële installatie of machine. Dit eerste concept vertalen we naar een complete elektrotechnische engineering.
  • Volledig project onder onze verantwoordelijkheid
    Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige project van industriële automatisering in Gent. Daarvoor werken we nauw samen met door ons geselecteerde partners. Allereerst vertrouwen we het eventuele mechanische gedeelte van je nieuwe machine of installatie toe aan streng geselecteerde machine- of installatiebouwers. Ook voor de civiele werkzaamheden schakelen we vertrouwde aannemers in.

Onze eigen vakmensen werken het elektrotechnische gedeelte uit. Vervolgens vervaardigen we in ons eigen atelier alle schakelkasten en stuurborden. De programmatie van alle PLC’s, SCADA en HMI wordt nauwgezet uitgevoerd. Daarbij behoren ook koppelingen met je MES- of ERP-software tot de mogelijkheden.

Nood aan een specialist in industriële automatisering? Maak je afspraak met EIV uit Gent. We nodigen je graag uit in onze werkplaatsen in Gent voor een rondleiding en een bespreking van je project.