In Gent op zoek naar een specialist voor industriële automatisatie?

Ben je in de regio Gent op zoek naar een specialist voor industriële automatisatie? Elektrotechnisch bedrijf EIV uit Gent brengt elke opdracht voor industriële automatisatie tot een goed einde. Wij staan met onze eigen vakmensen ook in voor de volledige elektrotechnische engineering, de bordenbouw en de werfuitvoering. In samenwerking met de klant of installatie- of machinebouwers zorgen we voor een totaalservice. Het volledige project voor industriële automatisatie verloopt onder onze coördinatie.

Een project voor industriële automatisatie in het vooruitzicht? Contacteer EIV uit Gent. Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding in onze werkplaatsen.

Heb je nood aan een nieuwe of vernieuwde industriële machine of installatie? De afgelopen jaren realiseerden wij tal van projecten voor industriële automatisatie in Gent en omstreken.

EIV bestaat al sinds 1999. De laatste jaren specialiseerden wij ons steeds meer in turnkey totaalprojecten voor industriële automatisatie. Vanuit onze thuisbasis in Gent zijn wij zeer actief in het havengebied.

  • Industriële automatisatie vanaf conceptontwikkeling
    Onze dienstverlening start met de conceptontwikkeling en de elektrotechnische engineering. Daarbij gaan we op zoek naar een maximaal rendement en een extra concurrentievoordeel. Wij staan garant voor innovatieve uiterst efficiënte machines en installaties, volledig op maat van jouw behoeftes.
  • Onze coördinatie en verantwoordelijkheid
    Het complete project voor industriële automatisatie in de regio Gent verloopt onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid.

Wij nemen het volledige elektrotechnische verhaal op ons. Daarbij concentreren we ons allereerst op de elektrotechnische engineering en het samenstellen van de schakelkasten en stuurborden. Ook de programmatie van de PLC’s, SCADA en HMI nemen wij voor onze rekening. Ook koppelingen met je MES- of ERP-software zijn perfect mogelijk.

Voor het eventuele mechanisch gedeelte selecteren we door ons gekende machine- of installatiebouwers. Ook de civiele werkzaamheden gebeuren onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid.

Nood aan een partner voor industriële automatisatie? Maak je afspraak met EIV uit Gent. Wij tonen je graag onze mogelijkheden tijdens een rondleiding in onze werkplaatsen in Gent.