Schakel EIV uit Gent in voor engineering elektrotechniek

In de regio Gent op zoek naar een specialist inzake engineering van elektrotechniek? Kies dan voor de expertise en ervaring van EIV uit Gent. Engineering elektrotechniek is één van onze dienstverleningen voor industriële automatisering. Zo kun je ons ook inschakelen voor volledige industriële automatiseringsprojecten, bordenbouw en elektrotechnische werfuitvoering. Al sinds 1999 specialiseren wij ons voor de regio Gent in engineering van elektrotechniek. Bij pannes staan wij 24/7 voor je paraat.

Op zoek naar een bedrijf in Gent dat gespecialiseerd is in engineering elektrotechniek? Contacteer EIV. Wij tonen je graag onze mogelijkheden tijdens een rondleiding in onze werkplaatsen.

EIV blinkt vooral uit in flexibiliteit. Wij staan open voor elke mogelijke opdracht of samenwerkingsvorm. Zo werken wij allereerst rechtstreeks voor industriële eindklanten. Daarnaast voeren we vanuit onze vestiging in Gent opdrachten van engineering elektrotechniek uit voor industriële machine- of installatiebouwers.

Ook voor de omvang van het project staan alle opties open. Zoek je één partner voor een volledig automatisatieproject of heb je nood aan een vakbekwame uitvoerder van elektrotechnische engineering, bordenbouw, softwareprogrammatie of elektrotechnische werfuitvoering?

  • Streven naar optimaal rendement
    Bij volledige automatiseringsprojecten start onze dienstverlening met de eerste conceptontwikkeling. Daarbij vertalen we jouw behoeftes naar een eerste ontwerp. Dankzij technische innovatie streven we naar een optimaal rendement van je nieuwe of vernieuwde installatie of machine.
  • Engineering elektrotechniek in Gent
    Wanneer het basisconcept op punt staat, start in Gent de engineering van de elektrotechniek. Daarbij tekenen we alles uit én staan wij in voor de programmatie van PLC’s, SCADA en HMI. De uitwerking en realisatie van het mechanisch gedeelte vertrouwen we toe aan gespecialiseerde machine- of installatiebouwers.
  • Realisatie
    Bij de realisatie staan onze eigen vakmensen in voor de volledige bordenbouw. Ook voor de elektrotechnische werfuitvoering mag je op ons rekenen.

Nood aan een specialist engineering elektrotechniek? Maak je afspraak met EIV uit Gent.