Op zoek naar een ervaren bordenbouwer in de regio Gent?

EIV uit Gent specialiseert zich al sinds 1999 in bordenbouw. Als bordenbouwer realiseren we zowel stuurborden en schakelkasten op basis van onze eigen elektrotechnische engineering als op basis van externe ontwerpplannen. Als bordenbouwer voor Gent en omstreken hechten we bijzonder veel belang aan orde, netheid en systematiek. Deze drie elementen bepalen grotendeels de kwaliteit van een stuurbord of schakelkast.

Een bordenbouwer nodig in Gent? Kies voor de expertise en ervaring van EIV. Elk project voor bordenbouw wordt met de nodige zorg uitgevoerd. Contacteer ons hier.

Wat kunnen we als bordenbouwer uit Gent voor jou betekenen?

  • Samenstellen van nieuwe stuurborden en schakelkasten
    • Conventionele distributieborden
    • Procesborden met de nodige PLC’s
    • Alle nodige tussenkasten
  • Aanpassen van bestaande stuurborden en schakelkasten
  • Vernieuwen van verouderde stuurborden en schakelkasten

Voor explosiegevoelige omgevingen behoren ATEX-gecertificeerde stuurborden tot de mogelijkheden.

Veel aandacht voor een kwaliteitsvolle afwerking

Als ervaren bordenbouwer uit Gent hechten we bijzonder veel belang aan een kwaliteitsvolle afwerking. Dat uit zich in een ordelijke en systematische opbouw waarbij elk element van het stuurbord een correcte labelling krijgt.

Elk stuurbord dat ons atelier verlaat, wordt vooraf grondig getest. Voor deze kwaliteitscontrole zetten we het stuurbord of de schakelkast volledig onder spanning.

Als specialist in bordenbouw voor Gent en omstreken volgen we voor de bedrading stipt de AREI-wetgeving en de EMC-richtlijnen.

Wanneer wij ook de elektrotechnische engineering op ons nemen, voorzien we voor elk stuurbord de nodige schema’s.

Ook elektrotechnische engineering en industriële automatisatie

Onze mogelijkheden voor de regio Gent gaan veel verder dan bordenbouw alleen. Zo kan je ons ook inschakelen voor complete industriële automatiseringsprojecten, waarbij we starten met de allereerste conceptontwikkeling, de elektrotechnische engineering en de volledige softwareprogrammatie. Ook voor de werfuitvoering kan je op ons rekenen.

In Gent op zoek naar een bordenbouwer? Aarzel niet en kies voor EIV. Contacteer ons hier. Wij tonen je graag onze kwaliteiten tijdens een rondleiding in onze werkplaats in Gent.