In de regio Gent op zoek naar een partner voor bedrijfsautomatisatie?

In de regio Gent nood aan een specialist voor bedrijfsautomatisatie? Kies dan voor elektrotechnisch bedrijf EIV. Al sinds 1999 specialiseren wij ons met een team van elektrotechnische experts in alle mogelijke projecten voor bedrijfsautomatisatie. Wij realiseerden al tal van projecten voor bedrijfsautomatisatie in Gent en omstreken. Wij staan daarbij in voor de elektrotechnische engineering, alle vereiste bordenbouw en de elektrotechnische werfuitvoering. Wanneer wij in de regio Gent verantwoordelijk zijn voor de volledige bedrijfsautomatisatie, schakelen we onder onze coördinatie machine- en installatiebouwers in.

In Gent op zoek naar een partner voor bedrijfsautomatisatie? Contacteer EIV. Wij geven je graag een rondleiding in onze werkplaatsen zodat je met eigen ogen onze mogelijkheden ziet.

Is je bestaande industriële installatie of machine aan vernieuwing toe? Heb je voor een uitbreiding nood aan een nieuwe machine of installatie? Volledig op maat nemen wij de bedrijfsautomatisatie voor onze rekening. In Gent en omgeving brachten wij sinds onze oprichting in 1999 al tal van automatisatieopdrachten tot een goed einde.

Naast de volledige bedrijfsautomatisatie in de omgeving van Gent kan je ons ook voor deelopdrachten inschakelen. Zo werken wij veel in opdracht van machine- en installatiebouwers.

  • Vanaf het eerste concept
    Wanneer je in Gent nood hebt aan bedrijfsautomatisatie, dan start onze dienstverlening met de eerste conceptontwikkeling. Wij analyseren je behoeftes en vertalen dit naar een compleet concept. Daarbij zoeken we via technische innovatie naar een optimaal rendement. Je nieuwe industriële machine of installatie moet je een extra concurrentievoordeel opleveren.
  • Verdere uitwerking
    Na de initiële conceptontwikkeling start de verdere elektrotechnische engineering. Het eventuele mechanische gedeelte vertrouwen we toe aan een gekende machine- of installatiebouwer. Verder nemen wij de volledige programmatie van PLC’s, SCADA en HMI op ons. Ook stellen wij de schakelkasten en stuurborden samen, voorzien we de nodige pc’s en displays, leggen we koppelingen met je ERP- of MES-systeem,…
  • Uitvoering op de werf
    Voor de werfuitvoering nemen de vakmensen van EIV de volledige elektrotechnische realisatie op zich. De machine- of installatiebouwer staat in voor het mechanisch gedeelte, de civiele werken gebeuren onder onze supervisie door een vertrouwde aannemer.

Op zoek naar een partner in bedrijfsautomatisatie? Maak je afspraak met EIV uit Gent.